Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Προς τη Θεσσαλονίκη...

Επόμενη στάση Κορινός για μεσημεριανό. Πολύς κόσμος, τρία σχολεία, ευτυχώς δεν έχουμε κάποιο ραντεβού μετά! Πήγε 4 και μισή, φεύγουμε για τον βασικό προορισμό. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Σουρουπώνει. Το έμπα της πόλης αδιάβατο. Κηφισίας σε παρόμοια ώρα, όμως καλύτερο, γιατί είναι της… Θεσσαλονίκης!
5 και μισή φαίνονται τα γράμματα MAKEDONIA PALACE, OLE-OLE.
6 παρά τέταρτο ο οδηγός μας κάνει μανούβρες παρκαρίσματος μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου. Βαλίτσες, «προσοχή στα πράγματά σας, στη συμπεριφορά σας», συγκέντρωση στο εστιατόριο. Όχι για φαγητό, αλλά για τις πρώτες οδηγίες από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Οι συνοδοί τώρα δικαιώνονται! Ούτε συνεννοημένοι να είμαστε με τον διευθυντή, παρόμοιες κουβέντες για ίδια πράγματα. Κλειδιά-κάρτες στο χέρι και επιτέλους στα δωμάτιά μας, 4ος όροφος. Οι πιο τυχεροί με θέα στη θάλασσα, οι άλλοι στη λεωφόρο.

8 και μισή ραντεβού στο εστιατόριο. Αυτά τα παιδιά δεν τα χορταίνεις με τίποτε, αλλά η καρυδόπιτα και το ραβανί αξίζουν και δεύτερη μερίδα!
Η πρώτη έξοδος. Συνεννόηση - βόλτα στην παραλιακή, μέχρι τις 11 όλοι και όλες για αναφορά στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
Η παραλιακή έχει υγρασία, μερικοί ποδηλάτες κινούνται στο δρόμο τους. Συναντάμε μια μεγάλη παρέα κάτω από τον Λευκό(;) Πύργο. Είναι τα παιδιά μας.
Πίσω στο ξενοδοχείο. Άλλοι πάνε και άλλοι έρχονται. Την ώρα που εμείς μαζευόμαστε στην είσοδο, το 1ο του Αγίου Δημητρίου ετοιμάζεται για έξοδο. Δεν βλέπω κάποια ζήλεια στα μάτια των δικών μας παιδιών. Φεύγει ο Άγιος Δημήτριος, να σου ο Άλιμος. Η φούστα με μήκος αντιστρόφως ανάλογο της δωδεκάποντης γόβας!
Έχει πάει 11 και μισή πλέον. Σχεδόν όλοι(-ες) έχουν τραβηχτεί στον 4ο όροφο.

Κατεβαίνω στην υποδοχή. Ευκαιρία να συμπληρώσω το blog με φωτογραφίες. Συναντώ τον Στέλιο Κούλογλου, συμμαθητής από το 7ο Παγκρατίου, εκείνος στο κλασσικό, εγώ στο πρακτικό. Τα λέμε λίγο στο πόδι. Έχει έρθει για το Φεστιβάλ.
12 και μισή. Κάποια παιδιά είναι στο διάδρομο του ορόφου. Ήσυχη κατάσταση.
- Καληνύχτα.
- Καληνύχτα κύριε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου